Pui alla Diavola

Pui alla Diavola
Chicken alla Diavola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1713 calorii, 127g de proteine, și 130g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,14 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper de Alep, oțet de vin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Alla Diavola de pui sărat cu unt cu salată de fenicul Lemony, Mussels alla Diavola, și Rețetă Polletto Alla Diavola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan mic, combinați oțetul de vin alb cu oregano uscat. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 zile. Se strecoară oțetul infuzat cu oregano într-un castron mic și se amestecă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Folosind foarfece de bucătărie, îndepărtați vârfurile aripilor și coloana vertebrală de la găini. Așezați puii pe o foaie mare de copt cu margini, cu pielea în sus și apăsați ferm pe piept pentru a le aplatiza, astfel încât picioarele să fie orientate spre sâni. Scorați fiecare sân, tobă, coapsă și aripă la jumătatea osului în două locuri pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți toate, cu excepția a 2 linguri de amestec de oțet-ulei pe ambele părți ale găinilor și frecați amestecul în carne. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Într-un castron mic, combinați Salvia uscată cu sarea kosher, piment D' Espelette, rozmarin uscat și piper negru măcinat. Frecați condimentul peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Rozmarin UscatRozmarin Uscat
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Salvie UscatăSalvie Uscată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Lăsați puii condimentați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
6
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Prăjiți puii în treimea superioară a cuptorului, cu pielea în sus, ungând ambele găini cu amestecul rămas de oțet-ulei la jumătatea drumului, până când puiul este doar gătit și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cratiță mică. Se fierb puii la aproximativ 4 centimetri de foc, rotind tigaia, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 3 minute. Sculpta puii. Reîncălziți sucurile de tigaie și serviți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista