Pui alla Diavola
Chicken alla Diavola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1713 calorii, 127g de proteine, și 130g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,14 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper de Alep, oțet de vin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Alla Diavola de pui sărat cu unt cu salată de fenicul Lemony, Mussels alla Diavola, și Rețetă Polletto Alla Diavola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un borcan mic, combinați oțetul de vin alb cu oregano uscat. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 zile. Se strecoară oțetul infuzat cu oregano într-un castron mic și se amestecă uleiul de măsline.
Folosind foarfece de bucătărie, îndepărtați vârfurile aripilor și coloana vertebrală de la găini. Așezați puii pe o foaie mare de copt cu margini, cu pielea în sus și apăsați ferm pe piept pentru a le aplatiza, astfel încât picioarele să fie orientate spre sâni. Scorați fiecare sân, tobă, coapsă și aripă la jumătatea osului în două locuri pe parte.
Stropiți toate, cu excepția a 2 linguri de amestec de oțet-ulei pe ambele părți ale găinilor și frecați amestecul în carne. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Într-un castron mic, combinați Salvia uscată cu sarea kosher, piment D' Espelette, rozmarin uscat și piper negru măcinat. Frecați condimentul peste găini.
Lăsați puii condimentați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Prăjiți puii în treimea superioară a cuptorului, cu pielea în sus, ungând ambele găini cu amestecul rămas de oțet-ulei la jumătatea drumului, până când puiul este doar gătit și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165, aproximativ 45 de minute.
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cratiță mică. Se fierb puii la aproximativ 4 centimetri de foc, rotind tigaia, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 3 minute. Sculpta puii. Reîncălziți sucurile de tigaie și serviți cu puiul.