Pui Alfredo Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 805 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 183 de gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de sare, sare, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Pui Alfredo Pizza, Pui Alfredo Pizza, și Pui Alfredo Pizza.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sos: topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă în sare, piper și făină, apoi se amestecă laptele și brânza Romano. Se fierbe, amestecând constant, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliu
Resturi Proaspete
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte.
3
Pentru a face untul de usturoi: topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Amestecați usturoiul, rozmarinul și sarea. Gatiti, amestecand constant, pana cand usturoiul este fraged, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte.
1
Se toarnă apa caldă într-un castron mic și se amestecă drojdia până se dizolvă. Se lasă să se odihnească până se spumează drojdia, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Amestecați uleiul vegetal, zahărul, sarea, rozmarinul și praful de usturoi împreună într-un bol de amestecare. Se amestecă amestecul de drojdie și se amestecă treptat făina. Adunați-vă într-o minge liberă și frământați până se formează o minge netedă. Acoperiți și lăsați să se odihnească 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Condimentați puiul prăjit cu rozmarin, cimbru, condimente de pasăre, praf de usturoi și sare. Tăiați sau tăiați și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Pui Prăjit
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Întindeți aluatul pe piatra de pizza pregătită. Se acoperă cu unt de usturoi răcit, acoperind întreaga crustă. Apoi se întinde cu sos Alfredo (dacă este necesar, se încălzește până se răspândește consistența), lăsând marginile crustei. Se acoperă cu pui, întorcându-se pentru a acoperi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Alfredo
Unt De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când crusta de jos este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se fixeze timp de 2 până la 3 minute înainte de tăiere.
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.S.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle de acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto