Pui afumat și creveți Bisque
Puiul afumat și creveții Bisque ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 3,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1045 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, așchii de lemn, frunze proaspăt de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Biscuiți Cu Somon Afumat, Paprikan afumat și rutabaga Bisque, și Bisque de dovleac cu gouda afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipamente speciale: 2 kg de așchii de lemn de alegere, înmuiate (recomandat hickory, pecan sau applewood)
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Pui: Poke 6-10 găuri cu o șurubelniță prin partea de sus a 1 tigaie de aluminiu, și a pus chips-uri înmuiate în apă în partea de jos a doua tigaie de aluminiu și de sus cu un suport de sârmă de prăjire.
Puneți tigaia cu chipsuri înmuiate pe grătarul preîncălzit până când apare o arsură solidă, aproximativ 15 până la 20 de minute. Reduceți căldura la mediu-mare. Într-un castron mare amestecați toate condimentele cu uleiul de struguri. Aruncați puiul cu condimentele amestecate, aranjați raftul în fumător și acoperiți cu tigaia de aluminiu cu găurile. Fumați puiul până când un termometru citit instantaneu înregistrează 160 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a puiului, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Scoateți puiul pe o tăietură și lăsați să se răcească. După răcire, îndepărtați pielea și tăiați pieptul afumat cu mâna. Aruncați oasele.
Bisque: într-o cratiță medie, la foc mediu-mare, topiți untul și adăugați țelina și ceapa, amestecând până când ceapa este translucidă.
Adăugați făina și amestecați cu o lingură de lemn până când făina și untul devin o pastă (pan roux). Reduceți căldura și adăugați stocul, laptele și smântâna. Gatiti pana cand amestecul se ingroasa, aproximativ 20 de minute.
Adăugați pătrunjelul, creveții, usturoiul și puiul mărunțit și continuați să gătiți timp de 10 minute la foc mic. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Puneți în boluri de servire și serviți.