Pui Adobo i este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Clasic de pui Adobo din ' Adobo Road carte de bucate, Pui Adobo, și Pui Adobo.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, combinați apa, oțetul, sosul de soia, boabele de piper, usturoiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Sos De Soia
Oțet
Usturoi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se amestecă împreună, se adaugă bucățile de pui și se fierbe la foc mic (neacoperit) până când puiul este gătit și fraged (25 până la 35 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Pui întreg
3
Scoateți puiul din oală și rumeniți-l în ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Grăsime De Porc înapoi
4
Întoarceți puiul, cu ulei / sucuri, înapoi în oală cu sos rezervat. Se acoperă și se fierbe la foc mediu până se obține cantitatea dorită de sos.