Pui acoperit cu firimituri

Pui acoperit cu firimituri
Puiul acoperit cu firimituri durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 329 de calorii , 40 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 1,78 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână unt, jumătăți de piept de pui, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , ceea ce este destul de bun. Puiul acoperit cu biscuiți cu curry , batoanele de biscuiți cu afine și codul cu pesmet sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul, pudra de usturoi și boia de ardei. Acoperiți puiul cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
16 Frigarui16 Frigarui
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Puneți pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Stropiți cu unt. Acoperiți lejer cu hârtie cerată. Puneți la microunde la putere maximă timp de 4-6 minute sau până când sucurile curg limpede, întorcându-le o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista