Pui A la Mayo
Nevoie de o curs principal fără lactate? Puiul a la Mayo ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, piper măcinat, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Pui Fără Maioneză, Frigarui de pui marinat Mayo, și Salată de pui Curried {fără mayo} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți pieptul de pui la 1/4 inch grosime. Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați împreună maioneză, buruieni uscate de mărar, praf de usturoi, piper negru, sare de condimente și suc de lămâie.
Înmuiați pieptul de pui în amestec de maioneză (lăsați excesul să se scurgă), apoi înmuiați în firimituri de fulgi de porumb pentru a acoperi bine.
Așezați puiul acoperit într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când puiul este ușor rumenit și nu mai este roz în interior.