Pufuri Triple Cu Cremă De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pufurile Triple cu cremă de ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, făină de pâine, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Triple Ciocolată Cacao Bufe Krispy Tratează, Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca, și Pufuri de cremă cu înghețată Vanillan și sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți laptele și 3 linguri de zahăr la foc mediu până la fierbere. Într-un castron mediu, bateți zahărul rămas, cacao, amidon de porumb și sare.
Bateți gălbenușurile de ou.
Bateți jumătate din amestecul de lapte încălzit în amestecul de ouă, apoi întoarceți întregul amestec în cratiță. Continuați să gătiți, amestecând constant, până când amestecul ajunge să fiarbă.
Se ia de pe foc și se amestecă în ciocolată, unt și vanilie. Acoperiți și răciți până se fixează, aproximativ 3 ore.
În timp ce crema de patiserie se răcește, faceți pateul o coajă choux. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 425 F. Liniați foaia de copt cu hârtie pergament.
În cratiță medie, încălziți apa, untul, zahărul și sarea la foc mediu până la fierbere. Adăugați rapid făină și cu lingura de lemn, amestecați rapid până când amestecul se reunește și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Continuați să gătiți și amestecați încă aproximativ 1 minut (se va dezvolta o peliculă pe fundul tigaiei).
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească aproximativ 3 minute, amestecând frecvent pentru a elibera abur din pasta choux.
Se amestecă energic primul ou până se încorporează complet.
Bateți ouăle rămase, pe rând, până când pasta este netedă. Cu o lingură de lemn, amestecați cacao până se omogenizează.
Folosind două linguri de supă, aruncați 8 movile porționate egale de pastă choux pe tigaia pregătită, distanțându-se uniform și la cel puțin 2 inci distanță.
Coaceți până se umflă complet, 15 până la 20 de minute. Reduceți căldura la 375 km f și continuați să coaceți până când cojile sunt ferme, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Scoateți tava din cuptor și folosind un cuțit mic, faceți cu grijă o mică fantă în partea laterală a fiecărui puf. Opriți căldura cuptorului. Întoarceți tigaia în cuptor cu ușa deschisă cu o lingură de lemn și lăsați pufurile să se usuce, aproximativ 25 de minute.
Lăsați pufurile să se răcească complet înainte de umplere.
Folosind un cuțit ascuțit sau zimțat, tăiați 1/3 din fiecare coajă. Dacă este necesar, îndepărtați orice aluat din interior, astfel încât coaja să fie destul de goală. Puneți crema de patiserie în coji și așezați partea superioară înapoi deasupra.
Pentru ganache, puneți ciocolata tocată într-un castron mediu. În cratiță mică, încălziți crema la foc mediu până când vine doar să fiarbă.
Se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea 5 minute. Bateți ușor până se omogenizează. Puneți ganache peste vârfurile de pufuri de cremă.