Pufuri De Șuncă De Curcan
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Pufurile de șuncă de curcan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar, albuș de ou, șuncă de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bufe De Salată De Curcan, Pufuri de curcan cu sos de Cabernet de afine, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Pulverizați tava dreptunghiulară, 10x6x1 1/2 inci, cu spray de gătit.
Așezați felii de șuncă de curcan în tigaie. Într-un castron mic, bateți oul și muștarul la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pliați maioneza în amestec de ouă.
Se întinde uniform peste felii de șuncă de curcan.
Coaceți neacoperit 10 minute sau până când blaturile se rumenesc.