Pufuri De Squash De Vară
Bufe de Squash de vară ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 76 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. 344 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ulei, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt S ' Mores Cream Puffs: Decadența De Vară Făcută Corect, Squash de vară ras cu flori de Squash, și Cel Mai Simplu Squash De Vară De Vară.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă, grea sau o friteuză adâncă la 365 grade F (185 grade C).
Așezați dovlecelul într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți 10 minute sau până se înmoaie.
Într-un bol, amestecați 2 căni de dovlecei*, ceapă și ouă. Într-un castron separat, amestecați făina, amestecul de brioșă de porumb, praful de copt și sarea. Amestecați bine amestecul de dovlecei în amestecul de făină.
Aruncați amestecul de dovlecei și făină cu linguri rotunjite în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc uniform și crocant.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.