Pufuri De Patiserie Cu Brânză
Pufurile de patiserie cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 172 calorii. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cheddar, făină, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pufuri De Patiserie, Pufuri De Patiserie Cu Migdale, și Pufuri De Patiserie Înfricoșătoare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: tăietori de prăjituri de 3 inci în forme asortate, cum ar fi animale, stele și flori
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Zdrobiți oregano și sare într-un castron mic folosind mâinile și dați deoparte.
Combinați făina, praful de copt și untul într-un robot de bucătărie. Pulse până când amestecul formează o masă grosieră.
Adăugați brânza și 1 lingură de apă cu gheață. Procesați până când amestecul se formează într-o bilă, adăugând apă suplimentară, 1 linguriță la un moment dat, dacă este necesar. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul într-un cerc cu diametrul de 10 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci. Formați aluatul într-un disc plat și acoperiți cu folie de plastic. La frigider 30 de minute.
Presărați aluatul cu sarea condimentată. Rotiți ușor sarea în aluat folosind un știft.
Tăiați aluatul în diferite forme folosind tăietorii de prăjituri și transferați pe foile de copt pregătite.
Coaceți până la puf și auriu, 10 până la 12 minute.
Transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci, aproximativ 10 minute.