Pufuri de parmezan cu Marinara
Bufe parmezan cu Marinara ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 40 de calorii. Un amestec de unt, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mămăligă la grătar cu Marinara, parmezan și busuioc, Parmezan Crusted Marinara Brânză Triplă La Grătar, și Creveți și Marinaran de măsline peste Galletti acoperit cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. ungeți foaia de biscuiți.
Încălziți laptele și untul până la fierbere în 1 cratiță de 1/2 litru. Se amestecă făina; reduceți focul la minim. Se amestecă energic aproximativ 1 minut sau până când amestecul formează o bilă; se ia de pe foc.
Bateți ouăle, pe rând, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă brânza. Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la 2 inci distanță pe foaia de prăjituri.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până se umflă și se rumenesc.
Se servește cald cu sos marinara pentru scufundare.