Pufuri de fructe de pădure cu cremă de Muscat portocaliu
Pufurile de fructe de pădure cu cremă de Muscat portocaliu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $7.56 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 3928 calorii, 52G de proteine, și 270g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de essencia, suc de lămâie, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr cofetari ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Pufuri de fructe de pădure cu cremă de Muscat portocaliu, Pufuri De Fructe De Pădure Cu Cremă De Muscat Portocaliu, și Cupe De Vin Berry-Muscat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Desfaceți foaia de patiserie, apoi întoarceți-o (pentru a preveni despicarea cutelor în timpul coacerii).
Tăiați 6 (4 1/2 inch) triunghiuri din foaie cu un cuțit lung ascuțit și o riglă.
Aranjați triunghiurile pe o foaie de copt unsă și înțepați ușor centrele de câteva ori cu o furculiță.
Coaceți în mijlocul cuptorului până se umflă și se rumenesc, 15 până la 18 minute.
Se transferă într-un raft și se răcește.
Amestecați amidonul de porumb, apa și sucul de lămâie într-o cratiță mică.
Adăugați fructe de pădure și zahăr și fierbeți la foc moderat, amestecând și rupând fructele de pădure, până se îngroașă, 3 până la 4 minute. Forțați pur și simplu pur și simplu printr-o sită fină într-un castron, apăsând puternic pe solide, apoi răciți pur și simplu la temperatura camerei.
Se fierbe vinul într-o altă cratiță mică până se reduce la aproximativ 1 lingură, 10 până la 12 minute, apoi se răcește.
Bateți smântâna cu zahărul cofetarilor și coaja într-un castron până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți vinul în smântână până când este încorporat, apoi răciți.
Împărțiți fiecare triunghi de patiserie pe jumătate orizontal și faceți un sandviș cu aproximativ 1 1/2 linguri smântână.
Întindeți 1 linguriță pur corkule deasupra fiecărei produse de patiserie, lăsând o margine de 1/4 inch (va rămâne pur corkule). Aranjați decorativ niște zmeură și mure deasupra și Cerneți niște zahăr de cofetari peste fructe de pădure.
Berry pur aproxume poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit.Crema de Muscat portocaliu poate fi făcută cu 8 ore înainte și răcită, acoperită.