Pufuri de cârnați și parmezan
Cârnați și parmezan bufe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 178 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ou, lapte, foi de foietaj și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 25%. Încercați Pufuri de parmezan cu Marinara, Pufuri De Cartofi Parmezan, și Pufuri Cu Parmezan De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați fiecare foaie de patiserie în 3 benzi pe lungime. Într-un castron mic, bateți oul cu laptele până se omogenizează bine.
Ungeți partea superioară a fiecărei benzi de patiserie cu amestecul de ou/lapte și presărați fiecare cu 1 lingură de brânză.
Împărțiți cârnații nefierți în 6 porții egale. Formați fiecare porție într-un buștean de aceeași lungime ca benzile de patiserie.
Așezați un buștean de cârnați în mijlocul fiecărei benzi de patiserie. Îndoiți marginile produselor de patiserie pentru a închide cârnații și ciupiți bine.
Ungeți blaturile cu glazura de ou rămasă. Se răcește 15 minute.
Așezați o foaie de pungă de hârtie maro pe o foaie de copt.
Tăiați fiecare rulou de patiserie în felii de 1 inch și așezați deasupra hârtiei maro.
Coaceți timp de 15-20 de minute sau până când cârnații sunt fierți și patiseria se rumeneste ușor. Puneți la frigider resturile.