Ciocolata neagra-caramel crema Puffs ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 94 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 42. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Caramel-Pufuri De Cremă De Ciocolată, Pufuri de cremă de Caramel cu sos de ciocolată-Unt de arahide, și Cookie-Uri Alb-Negru: Brânză Cremă De Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pentru pufurile de cremă, într-o cratiță medie, combinați apa, untul și sarea; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Adăugați făina dintr-o dată, amestecând puternic. Gatiti si amestecati pana cand amestecul formeaza o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Scoateți din căldură. Se răcește timp de 10 minute.
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la 2 centimetri distanță pe 2 foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți câte o foaie pe rând timp de 20 până la 25 de minute (păstrați aluatul rămas acoperit în timp ce primul lot se coace).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați într-un suport de sârmă; lăsați să se răcească timp de 15 minute.*
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Între timp, pentru umplere, într-o cratiță medie, aduceți smântână doar la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Scoateți din căldură.
10
Adăugați Ghirardelli 60% Cacao Chips-Uri De Copt Ciocolata Dulce-Amar. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Bucăți De Copt
11
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă toppingul de caramel. Se răcește timp de 15 minute înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
12
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați blaturile din pufurile de cremă; îndepărtați orice aluat moale din interior. Se toarna aproximativ 1 lingura de umplere in fiecare puf de crema. Înlocuiți topurile. Dacă doriți, stropiți cu topping suplimentar de caramel pregătit și/sau ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Ciocolata
Cremă
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
13
Burniță.
14
Pentru Ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
15
Stropiți, într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați 1/2 cană Ghirardelli 60% Cacao ciocolată dulce-amăruie chipsuri de copt și 1 linguriță scurtare. Cuptor cu microunde la jumătate de putere sau setare de dezghețare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Bucăți De Copt
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
16
Scoateți și amestecați. Dacă ciocolata nu este topită, reveniți la cuptorul cu microunde și repetați pasul de încălzire, amestecând la fiecare 15 secunde pentru a evita arderea. Se amestecă până se omogenizează.