Pufuri De Cremă

Pufuri De Cremă
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Pufurile cu cremă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 203 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 2100 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Pufuri cu cremă de ciocolată cu frișcă și căpșuni / Happy Birthday Becca, Produse De Patiserie Choux Umplute Cu Cremă Cannoli (Pufuri De Cremă), și Pufuri cremă sau Eclairs cu cremă de patiserie de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună amestecul de budincă instant de vanilie, smântână și lapte. Acoperiți și refrigerați pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Instant De Budincă De VanilieAmestec Instant De Budincă De Vanilie
CremăCremă
LapteLapte
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o oală mare, aduceți apă și unt la fierbere. Se amestecă făina și sarea până când amestecul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați aluatul într-un bol mare de amestecare. Folosind o lingură de lemn sau un mixer de suport, bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Aruncați cu linguri pe o foaie de copt ung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Stand MixerStand Mixer
5
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc. Centrele trebuie să fie uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Când cojile sunt reci, fie împărțiți-le și umpleți-le cu amestecul de budincă, fie folosiți o pungă de patiserie pentru a înfunda budinca în cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista