Pufuri De Cremă
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Pufurile cu cremă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 203 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 2100 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Pufuri cu cremă de ciocolată cu frișcă și căpșuni / Happy Birthday Becca, Produse De Patiserie Choux Umplute Cu Cremă Cannoli (Pufuri De Cremă), și Pufuri cremă sau Eclairs cu cremă de patiserie de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună amestecul de budincă instant de vanilie, smântână și lapte. Acoperiți și refrigerați pentru a seta.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-o oală mare, aduceți apă și unt la fierbere. Se amestecă făina și sarea până când amestecul formează o bilă.
Transferați aluatul într-un bol mare de amestecare. Folosind o lingură de lemn sau un mixer de suport, bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Aruncați cu linguri pe o foaie de copt ung.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc. Centrele trebuie să fie uscate.
Când cojile sunt reci, fie împărțiți-le și umpleți-le cu amestecul de budincă, fie folosiți o pungă de patiserie pentru a înfunda budinca în cochilii.