Pufuri De Cremă
Cream Puffs este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 577 calorii, 6g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de rom, nucșoară măcinată, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca, Produse De Patiserie Choux Umplute Cu Cremă De Cannoli (Pufuri De Cremă), și Pufuri de cremă sau eclere cu cremă de patiserie cu vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.în 2 Cratițe de 1/2 litru, încălziți apa și untul până la fierbere. Se amestecă făina; reduceți focul la minim. Se amestecă energic la foc mic aproximativ 1 minut sau până când amestecul formează o bilă; se ia de pe foc. Bateți ouăle, dintr-o dată; continuați să bateți până se omogenizează.
Pe foaia de fursecuri unsuroase, aruncați aluatul cu puțin mai puțin de 1/4 cești la aproximativ 3 inci distanță.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când sunt umflate și aurii. Se răcește departe de curent, aproximativ 30 de minute.
Faceți una dintre umpluturi (instrucțiunile de mai jos).
Tăiați treimea superioară a fiecărui puf și scoateți orice șuvițe de aluat moale. Umpleți pufurile cu umplutură; înlocuiți blaturile. Capac; la frigider până la servire. A se păstra acoperit la frigider. Umplutură de puf de ouă: într-un castron mare, bateți amestecul de budincă, laptele, extractul de rom, nucșoara și ghimbirul cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează bine.
Adăugați frișcă; bateți cu viteză mare 1 până la 2 minute sau până se formează vârfuri moi. Umpleți pufurile.
Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați până la 3 ore. Chiar înainte de servire, presărați cu zahăr pudră sau periați blaturile cu sirop ușor de porumb și presărați cu zahăr colorat sau nonpareils. Umplutură de frișcă de mentă: într-un castron mare, bateți ingredientele cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Umpleți pufurile.
Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați până la 4 ore.