Pufuri De Brânză Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pufuleții de brânză umpluți. Această rețetă face 8 porții cu 160 de calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pufuri de cartofi piure umplute cu brânză și un cadou, Pufuri De Brânză, și Pufuri De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.unt 2 foi mari de copt.
Aduceți 1 cană de apă, unt, sare și piper la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați făină; bateți cu o lingură de lemn până când amestecul formează o bilă.
Transferați aluatul într-un castron mare. Cu mixer electric la viteză mare, se adaugă ouă 1 la un moment dat, bate bine după fiecare. Bateți până când amestecul este neted și s-a răcit. Bateți în brânză.
Aruncați linguri de amestec la o distanță de 1 inch pe foi de copt. Cu degetele umezite, vârfuri netede.
Coaceți până la puf și auriu, 25 până la 30 de minute. Se răcește pe tigăi pe rafturi de sârmă. Tăiați partea superioară a treia; aruncați centrele aluoase. Umpleți, dacă doriți, și înlocuiți blaturile.