Pufuri Cu Brânză Albastră

Pufuleții cu brânză albastră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de pudră de ceapă, ouă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pufuri de pere și brânză albastră, Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-micul poate bate pansamentul bogat și cremos de brânză albastră, și Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-pansamentul cu brânză albastră nu trebuie achiziționat în magazin, îl puteți face acasă, în propria bucătărie și are un gust mai bun de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați 2 foi mari de copt cu pergament. Într-o cratiță, combinați laptele, untul, sarea, piperul, praful de ceapă și cimbru și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc, se adaugă făină și se amestecă energic cu o lingură de lemn până se combină. Reveniți la căldură și gătiți, amestecând energic, până când se formează un aluat și se îndepărtează de partea laterală a tigaiei
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească 5 minute.
Adăugați 4 ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Aluatul se va despărți cu fiecare ou și apoi se va întoarce împreună în timp ce amestecați; adăugați următorul ou după ce aluatul se întoarce împreună. Ar trebui să ajungi cu un aluat lipicios. Bateți în brânză.
Aruncați aluatul cu lingurițe pe foi de copt. Bateți oul rămas cu 1 lingură. amestecul de apă și perie pe aluat pentru a glazura.
Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți temperatura la 177° și coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult, până se rumenesc.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.