Pufuleți de dovleac de vară
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, Summer Squash Puffs ar putea fi o rețetă minunată , fără lactate , de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 111 calorii . Pentru 30 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bună pentru The Fourth Of July . Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, amestec de brioșe de porumb, ceapă și sare. Această rețetă este plăcută de 333 de bucătari și bucătari. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pufurile cu brânză cu spanac , Pufulele cu cremă espresso și Pufurile cu ghimbir .
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă și grea sau într-o friteuză la 365 grade F (185 grade C).
Puneți dovleacul într-o oală cu apă suficientă pentru a se acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți 10 minute sau până când se înmoaie.
Într-un castron, amestecați 2 căni de dovleac*, ceapă și ouă. Într-un castron separat, amestecați făina, amestecul de brioșe de porumb, praful de copt și sarea. Amestecați bine amestecul de dovleac în amestecul de făină.
Puneți amestecul de dovleac și făină cu linguri rotunjite în uleiul încins și prăjiți până când se rumenește uniform și devine crocant.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.