Puff brânză de patiserie și conservă Daneză

Puff brânză de patiserie și conserva Daneză ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 543 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de extract de vanillan, conserve de fructe, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cremă De Brânză Patiserie Daneză, Brânză Portocalie Patiserie Daneză, și Brânză cremă de cireșe de ciocolată Daneză{cum să: împletiți aluatul de patiserie} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mic combinați mascarpone, gălbenușul de ou, zahărul, făina și vanilia. Se amestecă până se combină și apoi se lasă deoparte.
Praful de patiserie cu făină și rola cu un sucitor pentru a aplatiza și netezi.
Așezați patiseria cu puf pe o tavă de foi căptușită cu hârtie pergament. Schmear mascarpone pe mijlocul patiseriei pufoase pe lungime într-o bandă lată de 3 inci. Lingurați conservele de fructe deasupra mascarponei.
Folosind foarfece ascuțite de bucătărie tăiați laturile lungi ale patiseriei în benzi late de 1 inch.
Tăiați spre umplutura de brânză, dar opriți aproximativ 1 inch înainte de a ajunge la umplutură. Acest rezultat va arăta ca o patiserie fringy. Alternând laturile, pliați 1 bucată de franjuri peste amestecul de brânză și jeleu. Rezultatul va arata ca o patiserie împletit cu fructe păstra trage cu ochiul prin.
Ungeți aluatul cu amestecul de gălbenuș de ou bătut.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute până se rumenesc.
Se lasă să se răcească înainte de servire.
Tăiați în fâșii pentru a servi.