Puf De Migdale
Almond Puff ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 10. 179 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de extract de migdale, migdale, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Puf De Migdale, Puf De Cartofi De Migdale, și Cornuri De Migdale Din Foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, tăiați 1/2 cană de margarină în 1 cană de făină până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați apa rece câte o lingură pe rând. Folosind mâinile sau o furculiță, amestecați până când aluatul poate forma o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați sau apăsați fiecare jumătate într-un dreptunghi de 12x3 inch.
Așezați-le la o distanță de 3 inci pe o foaie de cookie nepregătită.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-o cratiță, aduceți 1/2 cană de margarină și 1 cană de apă la fierbere. Reduceți focul și amestecați făina imediat cu o lingură de lemn. Continuați să amestecați energic până când aluatul formează o bilă strânsă.
Se ia de pe foc. Se amestecă ouăle pe rând, apoi se amestecă extractul de migdale.
Răspândiți în mod egal pe ambele dreptunghiuri.
Coaceți timp de 10 minute înainte de a scădea temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C). Continuați să gătiți încă 15 până la 20 de minute. Blatul trebuie să fie crocant și maro.
Pentru a face glazura, bateți zahărul cofetarilor împreună cu untul topit și vanilia până se omogenizează.
Se întinde peste puful de migdale când se răcește și se presară cu migdale feliate.
Tăiați în fâșii și serviți.