Puf de cartofi dulci
Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană ? Puful de cartofi dulci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 229 de calorii , 5 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi dulci, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Cu un scor de 50% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Quiche cu pastă foietaj , pătrate de foietaj cu ciocolată și Napoleon - O prăjitură cremoasă de foietaj .
Instrucțiuni
Puneți cartofii dulci tăiați cubulețe într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Se scurge si se lasa sa se raceasca.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9 x 9 inci.
Puneți cartofii dulci fierți, gălbenușurile de ou, untul și sarea în vasul de lucru al unui mixer electric și bateți la viteză mare până când cartofii dulci devin cremosi și netezi, 3 până la 5 minute. Turnați amestecul de cartofi dulci în vasul de copt pregătit și nivelați blatul cu o lingură.
Presărați stafide și nuci deasupra caserolei și apăsați-le ușor pe suprafața cartofilor dulci.
Într-un castron, bate albușurile spumoase, aproximativ 1 minut. Turnați treptat zahărul și continuați să bateți până când bezeaua devine lucioasă și ține vârfuri moi, încă 2-3 minute.
Întindeți bezeaua peste caserolă.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand caserola este fierbinte si bezeaua se rumeneste usor, aproximativ 30 de minute.