Puf De Cartofi De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați puful de cartofi de migdale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 326 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți brânză cheddar, frișcă grea, migdale măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Puf De Migdale, Pizza Cu Desert Cu Puf De Migdale, și Cornuri De Migdale Din Foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 15 minute; se scurge și se pune într-un castron.
Într-o tigaie, călește ceapa în unt până se înmoaie; se adaugă la cartofi. La viteză mică, bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează. Bateți în smântână (amestecul va fi subțire).
Adăugați migdalele măcinate, sarea și nucșoara.
Lingura într-un Uns 1-1 / 2-qt. vas de copt.
Se presară cu brânză și migdale.
Se coace, neacoperit, la 400 cm.timp de 20 de minute sau până se încălzește.