Pudră rapidă de Curry de la zero

Pudră rapidă de Curry de la zero
Rețeta pudră rapidă de Curry de la zero este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primal și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, ghimbir măcinat, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, Pudră De Curry, și Pudră De Curry De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați toate condimentele în râșnița de condimente și fluierați până se formează o pulbere fină, aproximativ 1 minut, dați sau luați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate47
Revista