Pudră de porumb și brânză

Pudră de porumb și brânză
Chowder de porumb și brânză durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 258 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,22 USD pe porție. 448 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, boluri de pâine, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Pudră De Porumb Și Brânză, Pudră de porumb și brânză, și Chowder de porumb și brânză Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa și gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați slănina și gătiți încă un minut, apoi adăugați ardeii grași și gătiți câteva minute. La final, adăugați porumbul și gătiți un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Presărați făina uniform deasupra și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă bine. Lăsați acest lucru să se îngroașe timp de 3 sau 4 minute, apoi reduceți focul la minim. Se amestecă jumătate și jumătate, apoi se acoperă și se lasă să fiarbă și să se îngroașe timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
7
Se amestecă brânzeturile și ceapa verde. Când brânza este topită și supa este fierbinte, verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Adăugați sare și piper după cum este necesar. Se toarnă în bolurile de pâine și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Chowder. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un chardonnay bogat, cu unt. Georgetown Vineyards American Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Georgetown Vineyards American Chardonnay
Georgetown Vineyards American Chardonnay
Chardonnay-ul nostru American din 2014 a fost fermentat în butoaie mici de stejar francez, producând un vin cu un finisaj plăcut de măr verde și minerale complexe.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista