Chowder de porumb Mexican ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 255 calorii. Un amestec de usturoi, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Chowder Mexican De Porumb De Pui, Pudră De Porumb Mexicană Fără Lactate, și Pui Mexican Tortilla Chowder.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul. Gatiti telina, ceapa si morcovul in unt pana cand ceapa incepe sa se inmoaie. Se amestecă usturoiul, oregano, sare și piper și se fierbe încă 2 minute. Se amestecă porumbul, bulionul de pui, puiul fiert și ardeiul iute și se lasă să fiarbă până se încălzește. Se amestecă laptele și se încălzește ușor chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pui Fiert
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.