Pudră De Porumb De Vară
Chowder de porumb de vară ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 316 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, arpagic, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chowder de porumb și cod de vară, Pudră De Porumb De Vară, și Dovleac de vară și pudră de porumb.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o cratiță mare, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 7 până la 10 minute.
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe o farfurie mică căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte.
Adăugați ceapa în grăsimea de slănină, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Între timp, puneți 1 cană de porumb și 1 cană de lapte într-un blender și amestecați până se omogenizează; pune deoparte.Măriți focul la mediu ridicat, adăugați laptele de porumb pur și pur, restul de 2 căni de porumb și 2 căni de lapte, cartofi și sare și piper măsurate. Se amestecă pentru a se combina, apoi se aduce la foc mic. Reduceți focul la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când cartofii sunt doar fierți și supa s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați smântâna, amestecați pentru a combina și reveniți la foc mic. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Se servește garnisit cu arpagic și slănină rezervată.