Pudră De Porumb De Modă Veche
Ciorba de porumb de modă veche ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper cayenne, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pudră De Legume De Iarnă De Modă Veche, Gust De Porumb De Modă Veche, și Budinca De Porumb De Modă Veche.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o oală mică așezată la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand slanina devine maro auriu intens si toata grasimea a fost redata, aproximativ 6 minute.
Scoateți slănina cu lingura cu fante, transferați-o pe un prosop de hârtie și puneți-o deoparte. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină.
Adăugați ceapă, țelină, cimbru și sare și piper după gust în oală; gatiti la foc mediu-mic pana devine translucid, aproximativ 8 minute.
Adăugați bulionul de pui, cantitatea de cartofi și bucățile de știulete de porumb. Condimentează generos cu sare și piper alb. Aduceți amestecul la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic și gătiți amestecul până când cartofii se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Adăugați jumătate din boabele de porumb, amestecând pentru a combina. Simmer aproximativ 3 minute.
Scoateți de pe foc și aruncați pachetul de cimbru și bobul de porumb. Apoi, folosind un blender de imersie, amestecați până se curăță complet. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.Întoarceți oala la foc și adăugați cartofii rămași gătiți până se înmoaie, 8 până la 10 minute. Oprește căldura.
Adăugați boabele de porumb rămase, jumătate și jumătate și cayenne; se amestecă pentru a se combina. Reglați condimentele cu sare și piper. Puneți praful în 4 boluri și garnisiți cu bucățile de slănină crocante rezervate și/sau pătrunjel.