Pudră De Porumb De Modă Veche

Pudră De Porumb De Modă Veche
Ciorba de porumb de modă veche ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper cayenne, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pudră De Legume De Iarnă De Modă Veche, Gust De Porumb De Modă Veche, și Budinca De Porumb De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o oală mică așezată la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand slanina devine maro auriu intens si toata grasimea a fost redata, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți slănina cu lingura cu fante, transferați-o pe un prosop de hârtie și puneți-o deoparte. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Adăugați ceapă, țelină, cimbru și sare și piper după gust în oală; gatiti la foc mediu-mic pana devine translucid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați bulionul de pui, cantitatea de cartofi și bucățile de știulete de porumb. Condimentează generos cu sare și piper alb. Aduceți amestecul la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic și gătiți amestecul până când cartofii se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați jumătate din boabele de porumb, amestecând pentru a combina. Simmer aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
6
Scoateți de pe foc și aruncați pachetul de cimbru și bobul de porumb. Apoi, folosind un blender de imersie, amestecați până se curăță complet. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.Întoarceți oala la foc și adăugați cartofii rămași gătiți până se înmoaie, 8 până la 10 minute. Oprește căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați boabele de porumb rămase, jumătate și jumătate și cayenne; se amestecă pentru a se combina. Reglați condimentele cu sare și piper. Puneți praful în 4 boluri și garnisiți cu bucățile de slănină crocante rezervate și/sau pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
ChowderChowder
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista