Pudră de porumb aurie cu ardei iute prăjiți
Supa de porumb de aur cu ardei iute prăjită ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați țelină, cilantro, brânză Monterey jack și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 54%. Încercați Pudră de porumb cu ardei iute verde, Chowder de pui, porumb și cartofi cu ardei iute verde și brânză Cheddar, și Pilaf de orez alb cu porumb, ardei iute prăjiți și brânză proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii jalapeo pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 10 minute sau până se înnegresc, întorcându-se ocazional.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii; tăiați pe jumătate pe lungime, aruncând semințele și membranele. Se toacă fin ardeii jalapeo; pus deoparte.
Puneți cartoful într-o cratiță medie și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți; parțial mash cartofi cu un masher de cartofi.
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina; gătiți 10 minute, amestecând frecvent.
Adăugați ardei jalapeo, cartofi, porumb, lapte, roșii, sare și piper alb; gatiti pana se ingroasa (aproximativ 30 de minute), amestecand ocazional. Supa polonic în fiecare din 6 boluri, si se presara cu branza si coriandru.