Pudră de eglefin afumată

Pudră de eglefin afumată
Reteta afumată eglefin chowder pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 388 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,38 USD pe porție. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ardei gras, sherry, lapte și boabe de porumb dulce. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pudră De Eglefin Afumată, Eglefin afumat și pudră de chimen, și Praz Și Pudră De Eglefin Afumată.

Instrucțiuni

1
Puneți peștele într-o tigaie cu frunza de dafin și laptele. Se aduce la foc mic, apoi se acoperă și se lasă deoparte timp de 10 minute. Ridicați peștele cu o lingură cu fante, fulgi aproximativ, aruncând orice oase și strecurați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Topiți untul într-o tigaie mare și gătiți ceapa la foc mic timp de 3-4 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se presară făina și se amestecă un minut, apoi se toarnă usturoiul și ardeiul roșu și se fierbe încă 5 minute. Acum amestecați sherry și fierbeți până când aproape tot lichidul a dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
4
Se adaugă boiaua și cartofii, se toarnă laptele de braconaj și se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute, adăugați porumbul dulce și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5
Se ia de pe foc și se pliază ușor peștele. Pentru a servi, împrăștiați peste niște pătrunjel proaspăt tocat și însoțiți cu pâinea cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista