Pudră De Cartofi-Praz
Chowder de cartofi-praz ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 229 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ulei de măsline, aur yukon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Pudră De Praz De Cartofi, Cartofi, porumb și praz, și Chowder De Slănină, Cartofi, Praz Și Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați prazul; gatiti 15 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent (nu se rumeneste). Pune deoparte.
Combinați bulionul, cartoful și conopida în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când cartoful este fraged. Se răcește 10 minute; se amestecă laptele.
Așezați o treime din amestecul de cartofi într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de cartofi piure într-un castron mare. Repetați procedura de două ori cu amestecul de cartofi rămas.
Întoarceți amestecul de cartofi piure în tigaie; se amestecă prazul, piperul, sarea și porumbul. Gatiti la foc mediu-mare 5 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Presărați slănină mărunțită chiar înainte de servire.