Puddin ' Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 596 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, amidon de porumb, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Puddin', Puddin ' Cones, și Hot Fudge Puddin ' Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți umplutura: topiți ciocolata cu laptele într-un vas termorezistent așezat peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa), amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și amidonul de porumb într-un castron mare; amestecați încet amestecul de ciocolată, apoi turnați într-o cratiță separată. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand, pana cand apar bule in jurul marginilor si amestecul se ingroasa, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați într-un castron și apăsați folia de plastic direct pe suprafață. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți smântâna grea cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi. Îndoiți jumătate din frisca în amestecul de ciocolată răcit folosind o spatulă de cauciuc. Acoperiți și refrigerați până la set, aproximativ 2 ore; acoperiți și refrigerați frișca rămasă până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Faceți popovers: poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Bateți făina, sarea și 1/4 linguriță de scorțișoară într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți laptele și ouăle într-un alt bol, apoi amestecați ingredientele uscate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Lăsați să se odihnească 10 minute.
10
Ungeți o tigaie popover cu 6 căni cu unt topit; praf cu făină și atingeți excesul. Împărțiți aluatul între cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți 20 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și continuați să coaceți până se umflă și se rumenesc, încă aproximativ 20 de minute (nu deschideți ușa cuptorului).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Transferați tigaia într-un suport; lăsați să se răcească ușor. Între timp, amestecați zahărul și restul de 1/2 linguriță de scorțișoară într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
13
Scoateți popovers din tigaie; ungeți cu unt topit și aruncați zahărul scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Feliați partea superioară a popovers trei sferturi din drum pentru a deschide, lăsând o balama. Lingura în umplutură și frisca rezervată. Praf cu pudră de cacao și scorțișoară.