Prăjiți Squabs cu Porcini și salată de pâine de țară

Prăjiți Squabs cu Porcini și salată de pâine de țară
Friptură Squabs cu Porcini și salată de pâine de țară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 152 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare, grăsime de rață strecurată, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini, Porcini-Carne De Vită Friptă Frecată, și Friptură De Vită Cu Sos De Cafea Porcini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți la fierbere 2 căni de apă, usturoi și 1 linguriță de sare de mare, apoi scurgeți-le într-o strecurătoare. Blanch usturoi în același mod de 2 ori mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Tăiați pâinea în bețișoare groase de 1/4 inch și prăjiți-o pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până la auriu pal, aproximativ 6 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Cojiți tulpinile de porcini cu un cuțit mic ascuțit până când carnea albă este expusă, apoi sferturiți ciupercile pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Pat squabs se usucă și se condimentează generos în interior și în exterior cu sare și piper. Puneți o crenguță de cimbru în cavitatea fiecărui squab și împărțiți confitul de usturoi între cavități. Legați picioarele de squabs împreună cu șirul de bucătărie și pliați aripile înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Confit De UsturoiConfit De Usturoi
CimbruCimbru
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Încălziți 2 linguri de grăsime de rață într-o tigaie din fontă de 10 inci bine condimentată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc în 2 loturi, întorcându-se, aproximativ 5 minute, transferându-se pe o farfurie și rezervând tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați încă 1 1/2 linguri de grăsime de rață în tigaie și saut Porcini de porc în 2 loturi la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute (adăugați încă 1 1/2 linguri de grăsime de rață în tigaie pentru al doilea lot). Se amestecă usturoiul albit, pâinea prăjită și sarea și piperul după gust și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
UsturoiUsturoi
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Puneți o tigaie metalică de 13 x 9 inci pe raftul inferior al cuptorului (pentru a prinde picături) și aranjați squabs, cu pieptul în sus, într-un cerc mic (fără a atinge) pe raftul mijlociu al cuptorului direct deasupra tăvii de copt. Friptură squabs, cu grijă ungand o dată cu restul de grăsime de rață lingura, 15 minute. Înlocuiți tava de copt cu tigaie de salată de pâine, poziționând-o direct sub păsări. Prajiti squabs si salata de paine pana cand un termometru citit instant introdus in partea carnoasa a coapsei (evitati osul) Inregistreaza 155 F pentru carnea medie si ciupercile din salata de paine sunt fragede, aproximativ 5 minute. (Dacă ciupercile nu sunt fragede, prăjiți salata de pâine încă 5 până la 8 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
PâinePâine
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Transferați squabs pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute, apoi înjumătățiți pe lungime cu foarfece de pasăre sau cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
10
Aruncați salata de pâine cu pătrunjel și suc de lămâie și serviți cu squabs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
PâinePâine
1
* Squabs pot fi umplute și legate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Se usucă chiar înainte de rumenire. * Pâinea poate fi prăjită cu 2 zile înainte, răcită complet și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista