Prăjiți pui și legume Dijon
Friptura de pui și legume Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $1.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 300 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți morcovi pentru copii, cimbru, cartof bliss și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până cartofi ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Maple Dijon pui și legume, Pui Prăjit Cu Sos Dijon, și Pui prăjit cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Combinați muștarul și 1/2 linguriță de cimbru într-un bol mic.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță de sare.
Încălziți o tigaie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați puiul, cu pielea în jos; gătiți 5 minute sau până se rumenesc. Întoarceți și gătiți încă 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Îndepărtați puiul; răspândiți amestecul de muștar uniform pe partea pielii fiecărui sân.
Combinați cartoful, morcovul, ceapa, uleiul, 1/2 linguriță cimbru, 1/2 linguriță sare și piper.
Așezați pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 475 timp de 10 minute. Se amestecă amestecul de cartofi; puneți puiul, cu pielea în sus, peste amestecul de cartofi.