Prăjiți dovleac cu smântână, cimbru și parmezan

Friptura de dovleac cu smântână, cimbru și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 311 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 345 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, frunze de cimbru, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Înghețată de miere și cimbru cu cimbru confiat, Ravioli de dovleac cu sos de cremă de salvie parmezan #PumpkinWeek, și Crackers de parmezan și cimbru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Tăiați capacul dovleacului și scoateți semințele și firele.
Puneți dovleacul pe o tavă de copt. Între timp, încălziți smântâna, laptele, usturoiul și cea mai mare parte a cimbrului, cu o mulțime de condimente. Când este fierbinte, se toarnă în dovleac și se amestecă 50g de parmezan. Puneți capacul.
Coaceți timp de 1 oră, luați din cuptor, apoi dați focul la 200C / 180C ventilator / gaz
Scoateți capacul, presărați piper și restul de brânză, apoi coaceți încă 15 minute până devin aurii. Împrăștiați peste frunzele de cimbru rămase. Scoateți carnea de dovleac în boluri cu crema de brânză și serviți cu pâine crustă ca aperitiv.