Prăjiți cartofi cu salvie și portocală
Cartofii prăjiți cu salvie și portocală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 171 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, salvie, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de curcan cu salvie și sos de portocale, Friptură De Curcan Cu Salvie Și Sos De Portocale, și Rețetă de cartofi prăjiți (cu salvie și portocală) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.într-o tigaie mare, fierbeți cartofii în apă clocotită, sărată timp de 10 minute, apoi scurgeți-i într-o strecurătoare, scuturându-l pentru a ridica marginile spudurilor.
Încălziți o tigaie mare pe plită la foc mic. (Este posibil să aveți nevoie de 2 tigăi.)
Adăugați grăsimea sau uleiul de gâscă și usturoiul, coaja de portocală și salvie, apoi prăjiți timp de 30 de secunde.
Adăugați spudurile și aruncați-le până când sunt bine acoperite.
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți timp de 45 de minute sau până devine aurie și crocantă.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;