Prăjiți cartofi cu salvie și portocală

Prăjiți cartofi cu salvie și portocală
Cartofii prăjiți cu salvie și portocală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 171 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, salvie, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de curcan cu salvie și sos de portocale, Friptură De Curcan Cu Salvie Și Sos De Portocale, și Rețetă de cartofi prăjiți (cu salvie și portocală) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.într-o tigaie mare, fierbeți cartofii în apă clocotită, sărată timp de 10 minute, apoi scurgeți-i într-o strecurătoare, scuturându-l pentru a ridica marginile spudurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți o tigaie mare pe plită la foc mic. (Este posibil să aveți nevoie de 2 tigăi.)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Adăugați grăsimea sau uleiul de gâscă și usturoiul, coaja de portocală și salvie, apoi prăjiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați spudurile și aruncați-le până când sunt bine acoperite.
5
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți timp de 45 de minute sau până devine aurie și crocantă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista