Prăjiți anghinare cu roșii și usturoi
Anghinarea prăjită cu roșii și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 174 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, cimbru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Usturoi Prăjit Cremos Anghinare Din Ierusalim, Paste Prăjite Cu Usturoi Și Roșii Cherry, și Pui De Usturoi Și Rozmarin Cu Salată De Roșii Cherry Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 135° (140C).
Așezați inimile de anghinare într-un vas de copt superficial cu roșiile. Împrăștiați căței de usturoi în vas.
Stropiți cu uleiul de măsline și oțetul balsamic, adăugați cimbru, dacă folosiți, și condimentați cu sare și piper negru.
Prăjiți 1 oră, până când usturoiul este foarte fraged.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;