Prăjitură cu caise
Ai nevoie de un desert fără lactate ? Prăjitura cu pandișpan cu caise ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 189 de calorii , 5 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr, ouă, făină de prăjitură și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 14% . Încercați Prajitura proaspătă cu caise și miere (stil rusesc) , Wicklewood's fără zahăr și fără gluten, caise , și Tortul cu pandișpan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Cerne împreună făina, 3/4 cană zahăr, sarea și praful de copt. Separam galbenusurile de albusuri.
Adăugați gălbenușurile de ou în amestecul de făină împreună cu sucul de caise și extractele de vanilie și migdale. Bateți la viteză mică a unui mixer electric timp de aproximativ 1 minut.
Spălați bine bătătoarele înainte de a bate albușurile. Intr-un bol de sticla sau metal (nu folositi plastic) bate albusurile spuma pana devin pufoase. Bateți treptat 1/2 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri tari.
Îndoiți ușor amestecul de gălbenuș de ou-făină în albușuri aproximativ 1/4 la un moment dat. Nu amestecați sau prăjitura nu va fi spongioasă. Transformați ușor aluatul într-o tigaie tub neunsă.
Coaceți aproximativ 40 până la 50 de minute. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos și lăsați să se răcească. Odată ce prăjitura s-a răcit scoate-l din tavă.