Prăjitură cu caise

Prăjitură cu caise
Ai nevoie de un desert fără lactate ? Prăjitura cu pandișpan cu caise ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 189 de calorii , 5 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr, ouă, făină de prăjitură și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 14% . Încercați Prajitura proaspătă cu caise și miere (stil rusesc) , Wicklewood's fără zahăr și fără gluten, caise , și Tortul cu pandișpan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Cerne împreună făina, 3/4 cană zahăr, sarea și praful de copt. Separam galbenusurile de albusuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați gălbenușurile de ou în amestecul de făină împreună cu sucul de caise și extractele de vanilie și migdale. Bateți la viteză mică a unui mixer electric timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(23)(23)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Spălați bine bătătoarele înainte de a bate albușurile. Intr-un bol de sticla sau metal (nu folositi plastic) bate albusurile spuma pana devin pufoase. Bateți treptat 1/2 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Îndoiți ușor amestecul de gălbenuș de ou-făină în albușuri aproximativ 1/4 la un moment dat. Nu amestecați sau prăjitura nu va fi spongioasă. Transformați ușor aluatul într-o tigaie tub neunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
6
Coaceți aproximativ 40 până la 50 de minute. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos și lăsați să se răcească. Odată ce prăjitura s-a răcit scoate-l din tavă.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista