Prăjitură cu brânză cu zmeură și ciocolată albă congelată
Frozen raspberry & White choc cheesecake este un fără gluten rețetă cu 15 porții. O porție conține 497 calorii, 9g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci de ghimbir, înghețată de ciocolată - toate vor avea gust, biscuiți crocanți cu unt - am folosit fox ' s butter crinkle crunch și cremă de brânză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 408 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cheesecake Cu Zmeură Congelată, Prăjitură cu brânză congelată fără căpșuni de zmeură, și Pătrate De Cheesecake Cu Vârtej De Zmeură Congelate.
Instrucțiuni
Periați o formă de copt de 20 x 30 cm cu puțin ulei, apoi tapetați bine cu două straturi de folie alimentară, lăsând surplomba pentru ridicare sau folosiți o formă cu fundul liber.
Puneți biscuiții într-un robot de bucătărie și bateți la firimituri, apoi introduceți untul topit și amestecați din nou. Apăsați ferm firimiturile în baza cositorului pregătit, apoi răciți în timp ce faceți umplutura.
Puneți smântâna și ciocolata într-o tigaie mică. Se topește foarte ușor, amestecând, până când nu rămân bucăți de ciocolată. Curățați robotul de bucătărie și adăugați zmeura și amestecul cremos de ciocolată. Bateți împreună până când nu poate deveni mai fin, apoi frecați printr-o sită pentru a scăpa de semințele de zmeură.
Puneți crema de brânză într-un bol de amestecare cu zahărul și amestecul de zmeură cernut. Bateți cu un tel electric până se omogenizează.
Lăsați înghețata să se înmoaie într-un castron mare, dar nu se topește, apoi pliați puțin amestecul de cremă de brânză odată până când se amestecă bine și nu sunt vizibile bulgări de înghețată.
Răzuiți în cositorul pregătit și nivelați partea superioară. Acoperiți cu folie alimentară, fără a lăsa să atingă vârful cheesecake-ului, apoi congelați cel puțin peste noapte sau până la 3 luni înainte de servire.
Pentru a servi, îndepărtați folia alimentară de acoperire, ridicați cheesecake-ul sau glisați-l dacă este într-o cutie cu fund liber.
Îndepărtați orice folie alimentară rămasă. Decorați blatul cu zmeură proaspătă și stropiți cu puțin mai multă ciocolată albă topită.