Prăjitură Cu Brânză Cu Ciocolată Mată
Această rețetă servește 12. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 581 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, firimituri de napolitane de ciocolată, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bomboane De Ciocolată Mată, Dovleac Ciocolata Chip Mată Blondies, și Biscuiți Cu Mentă Cu Ciocolată Mată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de napolitane și untul. Apăsați pe partea de jos și 1-1/2 in. pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc. Se răcește timp de 15 minute sau până când este setat.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până se omogenizează.
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Se coace la 325 de minute pentru 55-60 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Pentru glazură, într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți candy bar; se amestecă până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă treptat în topping biciuit. Frost top de cheesecake; garnisiți cu migdale. Puneți la frigider resturile.