Prăjitură cu brânză cu afine și lime
Cheesecake cu afine și lime cu gheață necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 72 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână biscuiți amaretti, zahăr tos, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Afine, Blueberry Key Lime Cheesecake Baruri, și Afine Var Nu Coace Cheesecake Cupe.
Instrucțiuni
Căptușiți baza și părțile laterale ale unei forme de tort pătrate de 20-22 cm cu folie alimentară. Radeți fin coaja din tei și lăsați-o deoparte. Strângeți sucul și turnați într-o tigaie cu zahărul și afinele.
Se încălzește ușor pentru a dizolva zahărul, apoi se fierbe timp de 1-2 minute până când afinele se înmoaie ușor.
Scoateți cu o lingură pliată și puneți-o într-un castron. Se fierbe sucul timp de 1-2 minute până când este ușor siropos, apoi se toarnă peste afine și se lasă să se răcească.
Bateți albușurile până se înțepenesc, apoi amestecați treptat zahărul glazurat până când bezea este rigidă și are o textură asemănătoare marshmallow-ului. Bateți mascarpone într-un castron mare cu coaja de tei și vanilie. Bateți smântâna până își păstrează forma, apoi pliați în mascarpone. Îndoiți bezea folosind lamele de tel.
Împărțiți biscuiții amaretti între degete într-un castron pentru a face firimituri. Topiți untul și adăugați la firimiturile de biscuiți, amestecând bine.
Lingurați afinele și sucurile lor în baza cositorului pregătit. Puneți amestecul de cheesecake uniform deasupra, apoi neteziți cu spatele unei linguri de metal pentru a nivela amestecul. Lingurați firimiturile amaretti uniform deasupra, apăsând ușor cu mâinile. Congelați cheesecake - ul timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte este mai bine. Poate fi congelat până la două săptămâni înainte de servire.
Pentru a servi, transferați cheesecake-ul la frigider timp de 30 de minute. Întoarceți-vă pe o farfurie plată de servire și îndepărtați folia alimentară.
Se servește tăiat în felii generoase.