Prăjitură Cu Biscuiți Cu Ciocolată Fără Gluten
Tortul cu biscuiți cu ciocolată fără Gluten este un FODMAP prietenos și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână amestecul de coacere și clătite pamela, unt, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Prăjitură cu prăjituri cu ciocolată (fără gluten și vegană), Mușcături de aluat de prăjituri cu ciocolată vegană crudă (fără gluten, fără soia), și Trufe De Aluat Pentru Biscuiți Cu Ciocolată [Fără Gluten, Fără Zahăr Rafinat].
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. tapetați o tigaie rotundă din metal de 9 inci cu folie și pulverizați folia cu spray de gătit.Cu un mixer electric portabil, bateți untul și ambele zaharuri până când sunt cremoase.
Adăugați oul și bateți până se încorporează, apoi bateți în vanilie.
Adăugați amestecul de copt și amestecați pentru a face un aluat moale, apoi amestecați chipsurile de ciocolată.Se cântărește aproximativ 12 uncii de aluat. Dacă nu aveți o scară, doar priviți-o și mergeți cu aproximativ 2/3 din amestec.
Puneți aluatul în centrul tigaiei. Umeziți-vă mâinile cu puțină apă și apăsați aluatul într-un cerc, astfel încât să ajungă la aproximativ cm de la laturi și cookie-ul are mult spațiu pentru a se răspândi.
Coaceți cookie-ul la 300 F timp de aproximativ 30 până la 33 de minute sau până când apare setat și ușor rumenit.
Se lasă să se răcească în tigaie aproximativ 15 minute, apoi se ridică cu grijă și se lasă să se răcească complet. Puteți decora cookie-ul imediat ce este rece sau îl puteți îngheța și decora când sunteți ready.To faceți glazura, bateți untul până devine cremos. Adăugați treptat zahărul și vanilia.
Adăugați lapte după cum este necesar până obțineți consistența care vă place. Țeavă în jurul marginilor tortului cookie.