Prăjiturile de zahăr de Crăciun ale lui Rudolph
Această rețetă servește 11. Dacă 90 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile de zahăr de Crăciun ale lui Rudolph ar putea fi un super fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 733 calorii, 8g de proteine, și 43G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de răsuciri de covrig, bucăți de ciocolată semidulce, aluat de biscuiți cu zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Prăjiturile de zahăr de Crăciun ale lui Rudolph, Fursecuri Cu Zahăr Rudolph, și Fursecuri de Crăciun (fursecuri cu zahăr) cu glazură regală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Congelați aluatul 15 minute.
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață făinoasă.
Tăiați aluatul cu un tăietor rotund de 3 inci și așezați-l la o distanță de 2 inci pe foi de copt negrease. Folosind degetul mare și arătătorul, ciupiți părțile opuse ale fiecărei felii aproximativ două treimi din drum în jos pentru a modela fața.
Rupeți părțile curbate departe de centrul fiecărei răsuciri de covrig pentru a forma coarne. Apăsați partea de jos a 1 set de coarne de cerb pe fiecare parte în partea de sus a fiecărei fețe de ren.
Coaceți la 350 conform instrucțiunilor pachetului sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; apăsați în 2 Mini bucăți de ciocolată pentru ochi și 1 bomboană roșie de scorțișoară pentru nas.
Lăsați să se răcească 1 minut pe foi de copt.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește 20 de minute sau până se răcește complet.
Cookie-uri de zahăr pentru pomul de Crăciun: omiteți covrigi, mini bucăți de ciocolată și bomboane de scorțișoară. Congelați aluatul 15 minute.
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inci pe o suprafață făinoasă și tăiați cu un tăietor de prăjituri în formă de brad de 3 inci.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foi de copt negreșite.
Coaceți la 350 conform instrucțiunilor pachetului sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și răciți conform instrucțiunilor. Înghețați blaturi de fursecuri cu glazură de vanilie gata de întins și presărați cu zaharuri și stropi de culoare roșie și verde.