Prăjituri Umede Cu Ceai De Lămâie
Această rețetă servește 102. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr de cofetărie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort De Șifon Cu Lămâie Umedă, Graham Moist Lemon Baruri, și Pui Umed Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână untul, crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți sucul de lămâie, extractele și coaja de lămâie.
Adăugați făină; bate doar până se umezește.
Umpleți cupe de brioșe miniaturale Unse cu două treimi.
Se coace la 325 km. 10-15 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, combinați ingredientele glazurate. Înmuiați blaturile de prăjituri în glazură; așezați pe hârtie cerată pentru a se usca.