Prăjituri Sandwich cu ciocolată Brownie cu Ganache de ciocolată albă și conserve de căpșuni

Reteta de ciocolata Brownie Sandwich Cookie-uri cu Ganache de ciocolata alba si conserve de capsuni ar putea satisface pofta americana in aproximativ 3 ore și 52 de minute. Acest desert are 467 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de căpșuni, coajă de lămâie, ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cookie-uri sandwich de ciocolată umplute cu Ganache Alb, Prăjituri Sandwich cu ciocolată Brownie cu umplutură de căpșuni, și Mărturisirea #109: Cumpăr prea multă ciocolată ... Tort de căpșuni Bundt cu Ganache de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: bastoane de acadea, opțional
Pentru fursecuri: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați 2 foi mari de copt cu margini cu hârtie pergament.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un bol mic.
Amestecați cele 2 căni de chipsuri de ciocolată și unt într-un bol mediu peste o cratiță cu apă abia fierbinte până când amestecul de ciocolată este topit și neted.
Scoateți vasul și puneți-l deoparte. Amestecul poate fi gros.
Combinați ouăle, zahărul și vanilia într-un castron mare. Bateți amestecul de ouă folosind un amestec electric, până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de ciocolată topită și bateți până se amestecă bine.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se încorporează. Amestecați restul de 1 cană de chipsuri de ciocolată în aluat. Dacă aluatul este foarte moale, răciți timp de 15 până la 20 de minute pentru a permite aluatului să se întărească ușor. Aluatul poate fi pregătit cu 1 zi înainte.
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei cu cel puțin 1 oră înainte de a continua.
Folosind o lingură mică de prăjituri, aruncați aluatul în linguri rotunjite pe foile de copt, distanțându-se între 1 1/2 și 2 inci.
Coaceți prăjiturile până când sunt ușor ferme la atingere și crăpate peste tot, dar încă moi în centru, 12 până la 15 minute. Răciți cookie-urile pe foi.
Pentru ganache de ciocolată albă: aduceți crema la foc mic la foc mediu într-o cratiță mică grea.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați chipsurile de ciocolată albă. Se amestecă până se topește și se omogenizează. Răciți ganache până când este suficient de ferm pentru a se răspândi, 1 până la 2 ore. Ganache poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Lăsați ganache să stea la temperatura camerei 2 ore pentru a se înmuia ușor înainte de utilizare.
Amestecați conservele și coaja de lămâie într-un bol mic.
Răspândiți aproximativ 1 linguriță de ganache pe partea plată a fiecărui cookie până la 1/4-inch de margine. Lingurați 1/2 până la 1 linguriță de conserve de căpșuni pe partea ganache a jumătății de fursecuri.
Așezați fursecurile rămase deasupra, cu ganache în jos, pentru a forma fursecuri sandwich. Se răcește până când ganache este ferm, 15 până la 20 de minute. Introduceți bețișoare de acadea în umplutura de ganache, dacă doriți
Așezați ciocolata albă într-un castron mic peste o cratiță cu apă abia fierbinte. Se amestecă ocazional până când ciocolata este topită și netedă.
Stropiți ciocolata topită peste partea superioară a unei părți a fiecărui cookie sandwich, folosind o furculiță. Se răcește până când ciocolata s-a setat, aproximativ 10 minute. Burnița poate fi pregătită cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la frigider.