Prăjituri proaspete de somon cu var, ghimbir și ierburi
Prăjiturile proaspete de somon cu var, ghimbir și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 773 calorii, 50g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.73 pe portie. Un amestec de cățel de usturoi, lapte, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Linte de ghimbir cu morcovi și ierburi proaspete, Ananas, miere și Mango cu ghimbir și ierburi proaspete, și Piept de pui sotat cu ierburi proaspete și ghimbir pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.