Prăjituri Proaspete De Porumb

Prăjituri Proaspete De Porumb
Prăjiturile proaspete de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 64 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă verde, ouă, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Proaspete De Porumb, Prăjituri Proaspete De Porumb, și Prăjituri De Crab Cu Salsa Proaspătă De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, pulsați porumbul și ceapa verde până se toacă, dar nu se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-un castron mare și se amestecă 2 linguri. ulei și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un alt castron mare, combinați făina, făina de porumb, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se adaugă în amestecul de porumb și se amestecă bine, dar ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
5
Într-un castron mare curat, bateți sau bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți în amestec de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură. ulei la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, aruncați linguri mari de amestec de porumb în tigaie (nu întindeți sau aplatizați). Gatiti pana cand marginile incep sa se fixeze si partea inferioara se rumeneste, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți până când prăjiturile sunt rumenite și fierte. Gatiti aluatul ramas in acelasi mod, adaugand ulei dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista