Prăjituri Picante de Crab cu maioneză de hrean

Prăjituri Picante de Crab cu maioneză de hrean
Prăjiturile Picante de Crab cu maioneză de hrean necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 493 calorii, 17g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ardei gras, semințe de țelină, gălbenuș de ou și cimbru. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 318 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Prăjituri de Crab cu maioneză picantă Pimento, Prăjituri de Crab cu maioneză de Chili roșu, și Prăjituri de Crab cu maioneză Chesapeake Bay sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Faceți pesmet proaspăt: tăiați pâinea în bucăți mari și puneți-o într-un robot de bucătărie. Pulsați până când aveți pesmet fin. Veți avea nevoie de aproximativ 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați pesmetul într-un castron puțin adânc și amestecați 1/2 cană de pătrunjel proaspăt tocat. Curățați vasul robotului de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Procesați ingredientele de liant pentru tort de crab: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
4
Puneți gălbenușul de ou, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, Tabasco, muștarul, boiaua, cimbru, semințele de țelină și piperul negru în robotul de bucătărie. Pulsează până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Sos TabascoSos Tabasco
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
În timp ce motorul funcționează încet, adăugați un flux subțire de ulei de măsline prin tubul de alimentare până când sosul se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Scoateți din robotul de bucătărie într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Faceți amestecul de tort de crab: în vasul mare cu sosul, amestecați ceapa tocată, ardeiul gras și restul de 1/4 cană de pătrunjel. Îndoiți ușor carnea de crab crăpată. Nu amestecați prea mult! Îndoiți ușor jumătate din amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
CrabiCrabi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Faceți prăjituri, dragați în pesmetul rămas: formați cu grijă șase prăjituri de crab. Dragați-le ușor în pesmetul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
CrabiCrabi
9
Se răcește: se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Lucrând în loturi, prăjiți prăjiturile de crab ușor 4 până la 5 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc și se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați mai mult unt în tigaie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Faceți sos de maioneză de hrean: pentru a pregăti maioneza de hrean, combinați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați bine. Gustați și reglați condimentele. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Grigio, Riesling

Crab în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Grigio și Riesling. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista