Prăjituri mici de ciocolată-alune
Prăjiturile mici cu ciocolată și alune durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 54 de calorii . Această rețetă servește 96. Pentru 11 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână gelatină, granule espresso, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare sunt Petite Mocha Cakes , Petite Pineapple Cocos Coaks și Chocolate Hazelnut Lava Chekes .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână alternativ cu zara, batând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă într-un 13-in uns și făinut. x 9-in. tava de copt.
Se coace la 350° timp de 18-22 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Se răcește timp de 10 minute înainte de a se răsturna pe un grătar pentru a se răci complet. Tăiați 1/2 inch de marginile tortului.
Tăiați tortul pe orizontală în două straturi; pus deoparte.
Într-o cratiță mică, se presară gelatină peste 1/4 cană de smântână; se lasa sa stea 1 minut.
Se încălzește la foc mic, amestecând până când gelatina se dizolvă complet.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
Într-un castron mare, bate amestecul de gelatină și smântâna rămasă până când începe să se îngroașe.
Adăugați Nutella; bate până se formează vârfuri tari.
Așezați stratul inferior de tort pe o masă de tăiat; uns cu amestec de frisca. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Pune ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna și granulele de espresso până la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată; se bate până se omogenizează.
Se răcește, amestecând ocazional, la temperatura camerei sau până când ganache-ul atinge o consistență de întindere, aproximativ 30 de minute.
Se întinde deasupra prăjiturii.
Tăiați tortul în 1 inch. pătrate; acoperiți fiecare cu câte o alună.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "