Prăjituri Mexicane De Porumb
Torturi de porumb Mexican ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 101 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați mix, măsline, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Mexicane De Porumb, Torturi mexicane de porumb (gătit pentru 2), și Prăjituri De Porumb Mexican Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul antiaderent la 191° sau încălziți tigaia la foc mediu; ungeți cu scurtare, dacă este necesar. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, făina de porumb, laptele și albușurile de ou până se omogenizează.
Se toarnă aluatul cu 1/4 cană pe plita fierbinte. Gatiti pana cand marginile sunt uscate. Întoarceți; gătiți alte părți până devin aurii.
Într-un castron mic, amestecați salsa, porumbul și măslinele.
Așezați 1 tort de porumb pe fiecare dintre cele 6 farfurii de servire la microunde; întindeți fiecare tort cu 2 linguri generoase de fasole. Completați fiecare cu tort suplimentar de porumb.
Întindeți 1/3 cană de amestec de salsa deasupra fiecărui teanc de tort.
Presărați fiecare porție cu brânză generoasă de 1 lingură.
Cuptor cu microunde fiecare porție neacoperită la mare aproximativ 1 minut sau până când se încălzește și brânza este topită.
Serviți cu salsa suplimentară și smântână, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.